Beschrijving

Gunstig aan de Zuidzijde van Didam op bedrijventerrein ‘Kollenburg' gelegen compleet uitgevoerde bedrijfsunit te huur. De bedrijfsruimte is uitermate geschikt als kantoorruimte met opslag en of kleine werkplaats/productieruimte. Het pand is gunstig gelegen aan de provinciale weg van Zevenaar naar Didam-Wehl-Doetinchem. Binnen enkele autominuten bereikt u de A12/A18/A3. Er is tevens een nieuwe aansluiting op de A12 gepland waardoor de op- en afritten in de directe nabijheid zullen worden gerealiseerd er is reeds een snellere verbinding naar de A18 aangelegd. Op het bedrijventerrein dat destijds is ontwikkeld met een hoog beeld-kwaliteitsplan ten aanzien van de infrastructuur en de bebouwing, is een diversiteit aan ondernemingen gevestigd, waaronder technische- en groothandelsondernemingen, ICT, technologisch en bouw gerelateerd. Verhuurbaar vloeroppervlak totaal 116 m2 (2 bouwlagen begane grond 57 m2 en 1e verdieping 59 m2). 

Globale indeling:
Begane grond: Entree met meterkast en trapopgang, ruime werkplaats/opslagruimte met  overheaddeur voorzien van geïntrigeerde loopdeur, toiletgroep, cv-ruimte, trapopgang naar eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop/werkruimte, grote multifunctionele turn-key kantoorruimte.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 2000
Verhuurbaar vloeroppervlak 116 m2
Optimaal geïsoleerd
Volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
HR combiketel
Eigen entree
Sanitaire voorzieningen
Alarminstallatie
Mogelijkheid tot super snel internet
Volledig voorzien van data bekabeling.

Huurprijs € 995,- per maand te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: 
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), zoals gehanteerd door de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed), model kantoorruimte  en andere bedrijfsruimte (art. 7:230a BW) met bijbehorende algemene bepalingen. 

Huurtermijn: 
Huurperiode in overleg te bepalen doch minimaal 2 jaar, met vervolgens een optie om te verlengen met een termijn van 3 jaar 

Huurbetaling: 
De huurprijs dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan. 

Indexatie: 
Jaarlijkse index op basis van het CPI-prijsindexcijfer zoals gepubliceerd door het CBS, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst. 

Zekerheidsstelling: 
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur. 

Nutsvoorzieningen:
Huurder zal voor eigen rekening contracten afsluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektriciteit. 
Bestemmingsplan: 
De bedrijfsruimte valt onder de regels van het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Montferland, geconsolideerd”, waar het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten, die staan vermeld in de categorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zijn toegestaan.

Aanvaarding/oplevering:
Per direct / turn-key

Voldoet een huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om hier een compensatie voor te berekenen. Indexering, de huursom zal jaarlijks worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Eventuele transacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het object. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen en/of voorstellen geheel vrijblijvend.

Kenmerken