Beschrijving

Te huur in het levendige hart van de binnenstad van Zevenaar, op A1 locatie aan de drukste winkelstraat gelegen, nieuw ontwikkelde (2021/2022) winkel/kantoor unit met besloten patio en berging. Totaal vloeroppervlak ca. 105 m² vvo.

In de directe omgeving zijn ook o.a. Kruidvat, Intersport, Hema, Ter Stal, Van Haren, Tui, Specsavers, Etos, MS mode en Bakker Bart gevestigd. In de nabijheid zijn ruim voldoende parkeergelegenheden gesitueerd. Het object is voor vele doeleinden geschikt o.a. detailhandel, daghoreca, kantoor/praktijk (publiekgerichte dienstverlening). 
Zevenaar heeft het 3e grootste winkelcentrum van de regio (na Arnhem en Nijmegen) en is daarmee een uitstekende locatie voor enthousiaste ondernemers. 

AANTREKKELIJKE HUURPRIJS VOOR DE EERSTE 6 MAANDEN € 1.250,- PER MAAND!

De gemeente Zevenaar telt bijna 44.000 inwoners verspreid over de stad en 10 kernen. De gemeente biedt inwoners en bezoekers in de volle breedte faciliteiten om op een verrassend veelzijdige manier hier te wonen, werken en recreëren. Er worden er veel jaarlijks terugkerende activiteiten in stad georganiseerd en er is een actieve centrumondernemersvereniging. De Grietsestraat is één van de beste winkelstraten van Zevenaar!

Indeling/oppervlakken: in overleg vrij indeelbare winkel-/kantoorruimte (totaal ca. 105 m² vvo.) met besloten patio.
De getoonde indeling op de foto's betreffen Artist Impressions.

Overleveringsniveau: In casco staat met meterkast en CV-installatie.
Aanvaarding: In overleg te aanvaarden, op korte termijn mogelijk. 
Energielabel: A+.  

De winkelruimte is ook te koop. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u contact met ons kantoor opnemen. (koopsom € 299.000,= K.K.)

Bestemming: Bestemmingsplan Centrum Zevenaar, Enkelbestemming Centrum -1  
• Detailhandel: Ja 
• Publiekgerichte dienstverlening: Ja 
• Dag horeca: Ja, nadere informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de Gemeente Zevenaar. 

Huurcondities:
Huurprijs: € 1.250,= per maand. BTW is niet van toepassing. Voor de eerste 6 maanden.
Voor de verhuur is ca. 105 m² beschikbaar. 
Betalingen: Per maand vooruit te voldoen. 
Indexering: De huursom zal jaarlijks worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 
Zekerheidsstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur. 
Huurtermijn: in overleg. Minimaal 2 jaar met aansluitend een optionele verlengingsperiode van 3 jaar of langer. 

Kosten nutsbedrijven: De kosten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektriciteit zijn voor rekening van de huurder. 

Onderhoudscontracten: Huurder zal in overleg met de verhuurder voor eigen rekening en risico contracten afsluiten voor het periodiek onderhoud en de controle van de tot de ruimte behorende technische installaties. 

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie afhankelijk van beoogd gebruik of winkelruimte (art. 7:290 BW) of kantoorruimte en andere bedrijfsruimte (art. 7:230a BW) met bijbehorende algemene bepalingen. 

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaren.

Gemeentelijke informatie: 
De vele voorzieningen en de prachtige omgeving zorgen voor een prettig woon- en werkklimaat voor de inwoners van Zevenaar. In de gemeente is het aangenaam en comfortabel wonen. De gunstige ligging bij de steden Arnhem en Doetinchem zorgt ervoor dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Ook de gemeente zelf heeft goede voorzieningen. Zo is er een gevarieerd winkelaanbod en een bruisend verenigingsleven. De woonwijken in de kerkdorpen hebben het landelijke karakter behouden. De gemeente is een vriendelijke grensgemeente waar het goed toeven is.

Kenmerken