Omschrijving

Aan de rand van bedrijventerrein De Halve Maan gelegen goed onderhouden loods van ca. 900 m2.

Industrieweg is goed bereikbaar en is aan de Noordzijde van Lobith, een plaats in de gemeente Zevenaar gelegen. Op het bedrijventerrein zijn een diversiteit aan ondernemingen gevestigd, veelal regionaal georiënteerd. Behalve de brandweerkazerne, een palletfabriek en transportbedrijf, zijn er diverse bouw-, auto- en watersport gerelateerde bedrijven aanwezig. Het pand is gelegen op een hoek, nabij de entree van het bedrijventerrein. De ontsluitingswegen A12 (Arnhem), A18 (Doetinchem) en de A3 (Duitsland) zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling bedrijfshal: 
Entree, overheaddeur, werkplaats 1 (332 m2), kantoorruimte, cv-ruimte (Nefit combiketel), toilet, kantine met pantry, 2e werkplaats (255 m2) met overheaddeur.

Bijzonderheden:
-	Vloeroppervlakte van ca. 587 m2
-	Perceel van ca. 900 m2
-	Ook te koop in combinatie met Halve Maan 16 te Lobith

Bestemmingsplan: 
Het gebruik van het object valt onder de regels van het bestemmingsplan ‘Lobith’, dat door de Raad is vastgesteld op 21 mei 2013. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’, dat gebruik door bedrijven uit de categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toestaat, waardoor diverse gebruiksmogelijkheden denkbaar en toegestaan zijn, behalve productie, opslag ook bepaalde volumineuze detailhandel. Nadere info via gemeente Zevenaar beschikbaar. 

Aanvaarding in overleg vrij te aanvaarden. 

Koopovereenkomst: Standaard NVM-koopovereenkomst bedrijfsmatig onroerend goed eventueel aangevuld met bijzondere bepalingen. Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken