Beschrijving

WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING HEEFT HET GEEN ZIN MEER OM OP DEZE WONING TE REAGEREN!

TE HUUR!

In ruim opgezette en groene woonomgeving gelegen goed onderhouden middenwoning  met aangebouwde bijkeuken/berging en geheel vrije tuin op het zuiden met achterom.
De woning is  op traditionele wijze gebouwd in 1985 en is gelegen in een geliefde woonomgeving aan de rand van Didam. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 129 m², een inhoud van 461 m³ en is gelegen op een perceel grond van ca. 150 m². Een ideale woning gunstig gelegen nabij diverse scholen en supermarkt!

Let op: de getoonde foto's geven een sfeerimpressie van de wijk en een soortgelijke woning, de getoonde tekeningen geven een indicatie van de afmetingen. 

Didam beschikt over veel eigen voorzieningen zoals een uitgebreid scala aan winkels, een eigen trein station, basisscholen en voortgezet onderwijs. Tevens zijn er diverse sportaccommodaties zoals tennis- en voetbalvelden en een fitnesscentra. De recreatie / natuurgebieden “de Nevelhorst” en de Montferlandse bossen bevinden zich op korte afstand. Het object is centraal gelegen in de stedendriehoek Arnhem-Doetinchem-Nijmegen, de ontsluitingswegen A18 (Doetinchem), A12 (Arnhem) en de A3 (Duitsland) bereikt u binnen enkele autominuten.

INDELING:
BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast, modern toilet v.v. wandcloset met fontein, trapopgang naar 1e verdieping, royale Z vormige woonkamer met laminaattegelvloer, trapkast,  half open keuken (2007) v.v.  inbouwkeuken met apparatuur  berging en toegang tot tuin.
1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers met laminaatvloer, badkamer (2014) met ligbad/douchecombinatie, dubbele wastafel en 2e wandcloset, vaste trap naar 2e verdieping.
2E VERDIEPING: Voorzolder met cv-opstelling,  geheel betegelde doucheruimte  (2019) voorzien van inloopdouche en vaste wastafel, 4e slaapkamer met laminaatvloer en Velux dakraam, zolderberging.

BIJZONDERHEDEN: Bouwjaar 1985, perceeloppervlakte 150 m², inhoud 461 m³, woonoppervlakte 129 m²,   dak- en muurisolatie, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing,  Energielabel C, AWB HR combiketel.

Inschrijfvoorwaarden: 
De voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze huurwoning zijn als volgt: 
• U dient zich in te schrijven door middel van het inschrijfformulier 
(mail ons voor het inschrijfformulier of download deze op onze eigen website)
• De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de minimum duur van 24 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd; 
• Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.

De bankgarantie / waarborgsom bedraagt minimaal  € 1.728,= (2 maanden)
De minimale huurperiode is 2 jaar. 
Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u aan een aantal criteria te voldoen. Zo dient het inkomen in overeenstemming te zijn met de huurprijs. Voor deze huurwoning geldt een inkomenseis. Het bruto maandinkomen dient minimaal 4 x de huurprijs per maand te bedragen, er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Voor deze huurwoning is geen huurtoeslag mogelijk. 

Toewijzing na accordering verhuurder, spoedige aanvaarding mogelijk!

Belangstelling? Schrijft u zich vrijblijvend in. Wij kijken graag samen met u naar de kansen en mogelijkheden teneinde deze wonen te huren!

Kenmerken