Beschrijving

IS DIRECT VERHUURD 

Rustig in de ruim opgezette en populaire woonwijk Lentemorgen II gelegen royale hoekwoning met vrijstaande garage en geheel besloten tuin op het westen. Deze woning is zeer recent voorzien van een nieuwe luxe inbouwkeuken, badkamer en toilet!

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse scholen, zwembad, speelweide, winkels, ziekenhuis en bibliotheek. Deze woning is op traditionele wijze in 1972 gebouwd en is gelegen op een perceel van 282 m². De ontsluitingswegen A12 (Arnhem), A18 (Doetinchem) en de A3 (Duitsland) bereikt u binnen enkele autominuten. 

Indeling: 
Begane grond: 
Entree, hal met trapopgang, modern toilet voorzien van wandcloset, meterkast, trapkast, royale woonkamer, gesloten keuken voorzien van moderne inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur en toegang tot tuin. 

1e verdieping: 
Overloop, moderne badkamer voorzien van inloopdouche, vaste wastafel en 2e wandcloset, 3 ruime slaapkamers, vaste trap naar 2e verdieping. 

2e verdieping: 
Voorzolder met wasmachine aansluiting, cv ruimte, berging en grote 4e slaapkamer met dakkapel. 

Bijzonderheden: 
Bouwjaar 1972, inhoud ca. 427 m3, gebruiksoppervlakte wonen ca. 127 m2,  perceeloppervlakte 282 m², hardhouten kozijnen met gedeeltelijk isolerende beglazing. 

Zevenaar is een actieve gemeente en heeft reeds 525 jaar stadsrechten. De stad heeft een groot aantal bezienswaardigheden. Er zijn veel scholen, voor zowel basis- als voortgezet onderwijs, verschillende sportaccommodaties en er is een rijk verenigingsleven. In het gezellige centrum vinden jaarlijks tal van activiteiten plaats, waaronder een Jazz-festival. Er is dan ook een uitgebreid uitgaansleven met onder meer veel horeca, een theater, een bioscoop en een filmhuis.

Huursom € 995,00 per maand.
Toewijzing na accordering verhuurder, spoedige aanvaarding mogelijk! 

Inschrijfvoorwaarden: De voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze huurwoning zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven door middel van het inschrijfformulier (mail ons voor het inschrijfformulier);
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd;
- De bankgarantie / waarborgsom bedraagt minimaal 2 x maandhuur;
- De minimale huurperiode is 1 jaar. 
- Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u aan een aantal criteria te voldoen. Zo dient het inkomen in overeenstemming te zijn met de huurprijs. Voor deze huurwoning geldt een inkomenseis. Het bruto maandinkomen dient 4 x de huurprijs per maand te bedragen, er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Voor deze huurwoning is geen huurtoeslag mogelijk. 

Belangstelling? Schrijft u zich vrijblijvend in. Wij kijken graag samen met u naar de kansen en mogelijkheden teneinde deze wonen te huren!
Deze informatie geldt als vrijblijvend aanbod, er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Kenmerken