Omschrijving

In de sfeervolle binnenstad van Zevenaar, direct nabij alle voorzieningen en gunstig in het Muldershof gelegen bieden wij deze ruime maisonnette/eengezinswoning aan met maar liefst 4 slaapkamers, 2 balkons, een ruim gemeenschappelijk dakterras, een moderne badkamer, een nette open keuken en een separate berging in de onderbouw.
Dit goed onderhouden appartement is gebouwd in 1979, meet een totale woonoppervlakte van 121 m2 en heeft een inhoud van 415 m3. 
Het appartement is zeer centraal gelegen in het levendige stadshart van Zevenaar, met alle winkelvoorzieningen, gezellige terrasjes, restaurants, bioscoop en het trein- en busstation op loopafstand. De woning is beschikbaar per 1 januari. De exacte opleverdatum is in overleg.

Indeling
Berging in onderbouw
Ruime berging (6 m²), voorzien van elektra.

Eerste woonlaag
Entree met hal, meterkast, modern toilet met fontein, garderobe en trapopgang. De woonkamer en het balkon hebben een vrij uitzicht op het beneden gelegen plein. Nette laminaatvloer, open keuken met een hoog afwerkingsniveau welke is voorzien van keramische kookplaat, RVS-afzuigkap, inbouwvaatwasser, -koelkast en -combi oven/magnetron. 

Tweede woonlaag
Overloop, ouderslaapkamer voorzien van handige inbouwkasten en een ruim (tweede) balkon met vrij uitzicht op het plein, tweede royale slaapkamer. Moderne badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, toilet, mechanische ventilatie en een designradiator.

Derde woonlaag
Via een vaste trap bereik je de overloop, twee slaapkamers voorzien van laminaatvloer, waarvan een met wasbak. Daarnaast een aparte wasruimte en/of CV-ruimte. 

Algemeen
* Bouwjaar: 1979
* Woonoppervlak: ca. 121 m²
* Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 9 m² (balkon)
* Bergruimte in onderbouw: ca. 6 m²
* Inhoud: 415 m³
* Grotendeels voorzien van dubbele beglazing, dak- en muurisolatie aanwezig
* Opleveringsniveau: leeg, met laminaat en gordijnen
* Ruim voldoende parkeermogelijkheden (gratis parkeervergunning) direct beneden de woning

Huurprijs	
€ 950,00 per maand, excl. gas, water, elektra en gemeentelijke (gebruikers)heffingen

Servicekosten
€ 35,00 per maand 

Contractvorm	
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de minimale duur van 12 maanden, daarna wordt deze automatisch verlengd voor onbepaalde tijd.

Inschrijfvoorwaarden
* Huisdieren in overleg
* Inschrijving door middel van inschrijfformulier (mail ons hiervoor)
* De bankgarantie / waarborgsom bedraagt minimaal 2 maanden huur
* Het (gezamenlijke) bruto inkomen dient bij voorkeur 4 x de huurprijs te bedragen en is aantoonbaar via recente loonstrook en/of werkgeversverklaring
* Voor deze huurwoning is geen huurtoeslag mogelijk.
* Garantstelling door ouders, derden en/of werkgever behoort ook tot de mogelijkheden
* Verhuur geschiedt onder voorbehoud gunning opdrachtgever
* Spoedige aanvaarding is mogelijk

Belangstelling? Schrijft u zich vrijblijvend in. Wij kijken graag samen met u naar de kansen en mogelijkheden teneinde deze woning te huren! Deze informatie geldt als vrijblijvend aanbod, er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Kenmerken