Beschrijving

In het centrum van Zevenaar, gunstig nabij diverse voorzieningen gelegen, luxe compleet gemoderniseerde en gerenoveerde bovenwoning met dakterras.

INDELING 1E VERDIEPING: 
Entree, hal, woonkamer met laminaatvloer, half open keuken voorzien van hoek-opgestelde inbouwkeuken met Siemens-apparatuur, te weten gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-magnetron. Toilet voorzien van wandcloset met fontein. Moderne badkamer met douche, wastafel en design-radiator. Ouderslaapkamer. Achterportaal met o.a. c.v.-ruimte en aansluitingen wasmachine. Dakterras.

BIJZONDERHEDEN:
Bouwjaar 1980, bovenwoning is geheel gerenoveerd en gemoderniseerd, woonoppervlakte ca. 70 m², HR combiketel, waarborgsom ter grootte € 1.550,- (2x maandhuur), voorschot energie, gas en water bedraagt € 150,= per maand. In de directe nabijheid zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd (deels betaald parkeren, deels vergunning plichtig). Huursubsidie is niet van toepassing.

Zevenaar is een actieve gemeente en heeft reeds 525 jaar stadsrechten. De stad heeft een groot aantal bezienswaardigheden. Er zijn veel scholen, voor zowel basis- als voortgezet onderwijs, verschillende sportaccommodaties en er is een rijk verenigingsleven. In het gezellige centrum vinden jaarlijks tal van activiteiten plaats, waaronder een Jazz-festival. Er is dan ook een uitgebreid uitgaansleven met onder meer veel horeca, een theater, een bioscoop en een filmhuis.

Huursom € 775,- per maand.
- U dient zich in te schrijven door middel van het inschrijfformulier (mail ons voor het inschrijfformulier);
- Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u aan een aantal criteria te voldoen. Zo dient het inkomen in overeenstemming te zijn met de huurprijs. Voor deze huurwoning geldt een inkomenseis. Het bruto maandinkomen dient 4 x de huurprijs per maand te bedragen, er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Voor deze huurwoning is geen huurtoeslag mogelijk.
Verhuur na accordering opdrachtgever.
Geen huisdieren.

AANVAARDING: in overleg.

Kenmerken