Beschrijving

IN VERBAND MET DE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM U IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING!

In de rustige en ruim opgezette groene wijk “Stegeslag” gelegen royale middenwoning met berging en geheel besloten achtertuin gelegen op Noordwesten. De woning is op traditionele wijze gebouwd in 1974, meet een  inhoud van 430 m3, heeft een comfortabele woonoppervlakte van 122 m2 en is gelegen op een perceel eigen grond van 167 m2.

Deze woning is gunstig gesitueerd ten opzichte van vele voorzieningen zoals scholen, buurtsupermarkt, ziekenhuis, openbaar vervoer alsmede de ontsluitingswegen  A12 (Arnhem), A3 (Duitsland) en A18 (Doetinchem). Het gezellige stadscentrum van Zevenaar met vele winkels, horeca, bioscoop en theater bereikt u op enkele fietsminuten.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, trapopgang, meterkast en toilet met fontein, royale woonkamer, dichte keuken voorzien van keukenopstelling met diverse apparatuur, deur naar tuin. 

Eerste verdieping:
Overloop, drie ruime slaapkamers, badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en tweede toilet, vaste trap naar….

Tweede verdieping:
Voorzolder met cv-opstelling en wasmachine aansluiting, 4e slaapkamer met dakraam.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1974
Perceeloppervlakte 167 m2
Woonoppervlakte 122 m2
Inhoud 430 m3
Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.

Huursom € 895,00 per maand.
Servicekosten € 5,00 per maand voor onderhoud CV ketel.

Toewijzing na accordering verhuurder, spoedige aanvaarding mogelijk! 

Inschrijfvoorwaarden: De voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze huurwoning zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven door middel van het inschrijfformulier (mail ons voor het inschrijfformulier of  download die via onze website);
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 24 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd;
- De bankgarantie / waarborgsom bedraagt 2 x maandhuur;
- De minimale huurperiode is 2 jaar. 
- Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u aan een aantal criteria te voldoen. Zo dient het inkomen in overeenstemming te zijn met de huurprijs. Voor deze huurwoning geldt een inkomenseis. Het bruto maandinkomen dient 4 x de huurprijs per maand te bedragen, er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Voor deze huurwoning is geen huurtoeslag mogelijk. 

Belangstelling? Schrijft u zich vrijblijvend in. Wij kijken graag samen met u naar de kansen en mogelijkheden teneinde deze wonen te huren!
Deze informatie geldt als vrijblijvend aanbod, er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Zevenaar is een actieve gemeente en heeft reeds 525 jaar stadsrechten. De stad heeft een groot aantal bezienswaardigheden. Er zijn veel scholen, voor zowel basis- als voortgezet onderwijs, verschillende sportaccommodaties en er is een rijk verenigingsleven. In het gezellige centrum vinden jaarlijks tal van activiteiten plaats, waaronder een Jazz-festival. Er is dan ook een uitgebreid uitgaansleven met onder meer veel horeca, een theater, een bioscoop en een filmhuis.

Kenmerken