8 foto's beschikbaar

Verkocht: Beuningsestraat 8A, 6913 KH Aerdt

Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 1.000 m²
Aanvaarding Direct
Status Verkocht
€ 199.000,- k.k.
Verkocht

Algemeen

Centraal in de stedendriehoek Arnhem-Nijmegen-Doetinchem ligt het ongekend mooie en grensoverschrijdende Rijnstrangengebied, met grienden, kolken en oude rivierarmen, wilgenbosjes en natte graslanden ligt het natuurreservaat "de Gelderse Poort", een uniek gebied voor rust en recreatie. Een zestal dorpen in dit gebied, waaronder Aerdt, vormt de gemeente Rijnwaarden. In het dorp Aerdt wonen ongeveer... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bouwgrond
Status Verkocht
Aangeboden sinds Vrijdag 15 januari 2016

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00332
Prijs € 199.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Vrijdag 15 januari 2016
Laatste wijziging Donderdag 1 november 2018
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.000 m²

Omschrijving

Centraal in de stedendriehoek Arnhem-Nijmegen-Doetinchem ligt het ongekend mooie en grensoverschrijdende Rijnstrangengebied, met grienden, kolken en oude rivierarmen, wilgenbosjes en natte graslanden ligt het natuurreservaat "de Gelderse Poort", een uniek gebied voor rust en recreatie. Een zestal dorpen in dit gebied, waaronder Aerdt, vormt de gemeente Rijnwaarden. In het dorp Aerdt wonen ongeveer 850 inwoners. Het dorp Aerdt maakt sinds 1985 deel uit van de gemeente Rijnwaarden. Het dorp is op 1 na het kleinste dorp van deze gemeente.

Fraai aan de rand van het pittoreske dorpje Aerdt met vrij uitzicht gelegen perceel met de mogelijkheid een nieuwe woning te bouwen als onderstaand:

De opstallen van de voormalige boerderij Beuningsestraat 8 zullen worden gesloopt met uitzondering van de woning en een bijgebouw tot 75 m2.

Aan de Beuningsestraat ten Oosten van huisnummer 8 is een bouwperceel gelegen met een oppervlakte van ca. 1.000 m². Aankoop van een groter perceel behoort tot de mogelijkheden (5.150 m² beschikbaar).

Bouwmogelijkheid op deze kavel:

- Maximale oppervlakte van de woning 150 m2.
- Maximale goothoogte van de woning 4.5 meter.
- Maximale hoogte van de woning 10 meter.

- Maximale oppervlakte bijgebouwen 75 m2.
- Maximale goothoogte van de bijgebouwen 4.5 meter.
- Maximale hoogte van de bijgebouwen 5.5 meter.

Op het perceel kan een woning worden gebouwd, de plaats van deze nieuw te bouwen woning is aangegeven op de kaart die eveneens is opgenomen in de fotobijlage.

Tevens mogelijk mits ontheffing van B&W:
Een overkapping met een oppervlakte van maximaal 20 m2, hoogte maximaal 3 meter en mag maximaal een halve meter voor de voorgevel uitsteken. De overkapping dient een open constructie te hebben zonder eigen constructieve wanden.

De bouwgrenzen mogen onder voorwaarden worden overschreden met maximaal 2.5 meter.

Recent bekeken