Te koop: Polmanstraat 1A, 7037 CZ Beek Gem Montferland - Ditters Franssen Makelaars Zevenaar
09 polmanstraat 1a 4x3 01 polmanstraat 1a 4x3 08 polmanstraat 1a 4x3 07 polmanstraat 1a 4x3 10 polmanstraat 1a 4x3 11 polmanstraat 1a 4x3 02 polmanstraat 1a 4x3 04 polmanstraat 1a 4x3 06 polmanstraat 1a 4x3 situatieschets 05 polmanstraat 1a 4x3
11 foto's beschikbaar

Te koop: Polmanstraat 1A, 7037 CZ Beek Gem Montferland

Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 2.771 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 184 m²
€ 625.000,- k.k.

Algemeen

Centraal in de stedendriehoek Arnhem-Nijmegen-Doetinchem in Beek gemeente Montferland gelegen uniek nieuwbouwplan tot het realiseren van een rietgedekte vrijstaande villa.

Aan de rand van Beek op loopafstand van het Bergherbos en ’t Peeske gelegen nieuw te bouwen vrijstaande rietgedekte villa met bijgebouw. De woning is te realiseren medio 2018, meet een comfortabele bruto inhoud van ca. 875 m3... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Bouwperiode 2018
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Maandag 2 april 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00876
Vraagprijs € 625.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 2 april 2018
Laatste wijziging Maandag 2 april 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2018
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.771 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 184 m²
Inhoud 874 m³
Oppervlakte externe bergruimte 27 m²
Indeling
Aantal kamers 5
Locatie
Ligging In bosrijke omgeving
Type Tuin rondom
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Centraal in de stedendriehoek Arnhem-Nijmegen-Doetinchem in Beek gemeente Montferland gelegen uniek nieuwbouwplan tot het realiseren van een rietgedekte vrijstaande villa.

Aan de rand van Beek op loopafstand van het Bergherbos en ’t Peeske gelegen nieuw te bouwen vrijstaande rietgedekte villa met bijgebouw. De woning is te realiseren medio 2018, meet een comfortabele bruto inhoud van ca. 875 m3 en is gelegen op een perceel eigen grond van maar liefst 2.771 m2. De woning is gunstig ten opzichte van de N335, via de N335 bereikt u binnen 1 minuut de ontsluitingswegen A12(Arnhem), A18 (Doetinchem) en de A3 (Duitsland).

Beek is een dorpskern in de gemeente Montferland (voormalig gemeente Bergh) in het oosten van de provincie Gelderland, aan de voet van het Montferland en het Bergherbos. Ten zuiden van de dorpskern ligt de landsgrens met Duitsland. Het kerkdorp Beek telt ongeveer 2500 inwoners. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven, waaronder een eigen voetbalvereniging, een carnavalsvereniging, een schutterij, een eigen harmonie en een rijvereniging. Montferland is hèt wandelparadijs in Nederland. Een prachtig heuvelachtig bosgebied in Nederlands en Duits grensgebied.

In vergelijking met de andere kleine kernen is Beek bijzonder door zijn brinken met hoge bomen, aan de dorpsrand en ook langs de Sint Jansgildestraat.

Bijzonderheden:
- Bouwvergunning verleend voor woning en atelier.
- Orio Architecten.
- Geotechnisch grondonderzoek rapport beschikbaar.
- Zeer energiezuinig.
- Bruto inhoud ca. 875 m3.
- Agrarisch grond naast en achter de kavel is eventueel bij te kopen.
- Er zit een groenplan van de gemeente op.
- Recht van overpad op bestaande inrit.
- Nadere informatie omtrent de bestemmingsmogelijkheden is verkrijgbaar via de Gemeente Montferland.

Vraagprijs € 625.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg

Belangstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de kansen en mogelijkheden teneinde uw droomhuis aan te kopen!

De gemeente Montferland ligt in Oost Nederland, direct tegen de Duitse grens. ’s-Heerenberg en Didam zijn de levendige centra van de gemeente Montferland, maar ook de kleine pittoreske dorpjes zijn zeker een bezoek waard. Grotere plaatsen in de omgeving zijn Doetinchem en Arnhem. De gemeente Montferland kenmerkt zich in een afwisselend landschap, mooie bossen en beschikt daarnaast over alle faciliteiten om lekker tot rust te komen. Naast de natuur kunt u ook qua cultuur en historie uw hart ophalen in Montferland en omgeving. Niet voor niets is de slogan van de gemeente “Groen met karakter!”.

“Interesse in dit bouwplan? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.”

Recent bekeken