01 polmanstraat 1a 4x3 10 polmanstraat 1a 4x3 08 polmanstraat 1a 4x3 07 polmanstraat 1a 4x3 09 polmanstraat 1a 4x3 06 polmanstraat 1a 4x3 05 polmanstraat 1a 4x3 02 polmanstraat 1a 4x3 04 polmanstraat 1a 4x3 11 polmanstraat 1a 4x3 3d_model_modelleer_default_camera_8_356_7 3d_model_modelleer_default_camera_1_356_0 situatieschets
13 foto's beschikbaar

Te koop: Polmanstraat 1A, 7037CZ Beek Gem Montferland

Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 2.771 m²
€ 245.000,- k.k.

Algemeen

Centraal in de stedendriehoek Arnhem-Nijmegen-Doetinchem in Beek gemeente Montferland gelegen uniek nieuwbouwplan tot het realiseren van een rietgedekte vrijstaande villa.

Aan de rand van Beek op loopafstand van het Bergherbos en ’t Peeske, nieuw te bouwen vrijstaande rietgedekte villa met bijgebouw gelegen. De woning is te realiseren medio 2018, meet een comfortabele bruto inhoud van ca. 875 m... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bouwgrond
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Vrijdag 2 maart 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00872
Vraagprijs € 245.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 2 maart 2018
Laatste wijziging Maandag 2 april 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.771 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Centraal in de stedendriehoek Arnhem-Nijmegen-Doetinchem in Beek gemeente Montferland gelegen uniek nieuwbouwplan tot het realiseren van een rietgedekte vrijstaande villa.

Aan de rand van Beek op loopafstand van het Bergherbos en ’t Peeske, nieuw te bouwen vrijstaande rietgedekte villa met bijgebouw gelegen. De woning is te realiseren medio 2018, meet een comfortabele bruto inhoud van ca. 875 m3 en is gelegen op een perceel eigen grond van maar liefst 2771 m². De woning is gunstig ten opzichte van de N335, via de N335 bereikt u binnen 1 minuut de ontsluitingswegen A12(Arnhem), A18 (Doetinchem) en de A3 (Duitsland).

Beek is een dorpskern in de gemeente Montferland (voormalig gemeente Bergh) in het oosten van de provincie Gelderland, aan de voet van het Montferland en het Bergherbos. Ten zuiden van de dorpskern ligt de landsgrens met Duitsland. Het kerkdorp Beek telt ongeveer 2500 inwoners. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven, waaronder een eigen voetbalvereniging, een carnavalsvereniging, een schutterij, een eigen harmonie en een rijvereniging. Montferland is hèt wandelparadijs in Nederland. Een prachtig heuvelachtig bosgebied in Nederlands en Duits grensgebied.
In vergelijking met de andere kleine kernen is Beek bijzonder door zijn brinken met hoge bomen, aan de dorpsrand en ook langs de Sint Jansgildestraat.

Bijzonderheden:
- Bouwvergunning verleend voor woning en atelier.
- Orio Architecten.
- Geotechnisch grondonderzoek rapport beschikbaar.
- Zeer energiezuinig.
- LET OP: deze kavel wordt u inclusief bouwplan aangeboden met een aantrekkelijke vraagprijs van € 245.000,= K.K.
- Bruto inhoud van ca. 875 m3 ( met de vergunning mag een woning gebouwd van maximaal 800 m3 met 10 % afwijking)
- Agrarisch grond naast en achter de kavel is eventueel bij te kopen.
- Er zit een groenplan van de gemeente op.
- Recht van overpad op bestaande inrit.
- Nadere informatie omtrent de bestemmingsmogelijkheden is verkrijgbaar via de Gemeente Montferland.

Aanvaarding in overleg

Belangstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de kansen en mogelijkheden teneinde uw droomhuis aan te kopen!

De gemeente Montferland ligt in Oost Nederland, direct tegen de Duitse grens. ’s-Heerenberg en Didam zijn de levendige centra van de gemeente Montferland, maar ook de kleine pittoreske dorpjes zijn zeker een bezoek waard. Grotere plaatsen in de omgeving zijn Doetinchem en Arnhem. De gemeente Montferland kenmerkt zich in een afwisselend landschap, mooie bossen en beschikt daarnaast over alle faciliteiten om lekker tot rust te komen. Naast de natuur kunt u ook qua cultuur en historie uw hart ophalen in Montferland en omgeving. Niet voor niets is de slogan van de gemeente “Groen met karakter!”.

“Interesse in dit bouwplan? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.”

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken