Foto - Verkocht onder voorbehoud: Meursweg 16*, 6942 GG Didam Foto - Verkocht onder voorbehoud: Meursweg 16*, 6942 GG Didam Foto - Verkocht onder voorbehoud: Meursweg 16*, 6942 GG Didam Foto - Verkocht onder voorbehoud: Meursweg 16*, 6942 GG Didam Foto - Verkocht onder voorbehoud: Meursweg 16*, 6942 GG Didam Foto - Verkocht onder voorbehoud: Meursweg 16*, 6942 GG Didam Foto - Verkocht onder voorbehoud: Meursweg 16*, 6942 GG Didam Foto - Verkocht onder voorbehoud: Meursweg 16*, 6942 GG Didam Foto - Verkocht onder voorbehoud: Meursweg 16*, 6942 GG Didam Foto - Verkocht onder voorbehoud: Meursweg 16*, 6942 GG Didam Foto - Verkocht onder voorbehoud: Meursweg 16*, 6942 GG Didam Foto - Verkocht onder voorbehoud: Meursweg 16*, 6942 GG Didam
12 foto's beschikbaar

Verkocht onder voorbehoud: Meursweg 16*, 6942 GG Didam

Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 400 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
€ 139.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Algemeen

Op een fraaie locatie, aan een doodlopend straatje aan de rand van Didam gelegen bouwkavel voor een vrijstaande woning of helft van dubbel woonhuis. De kavel heeft een perceeloppervlakte van circa 400 m² eigen grond. De Kavels heeft een diepte van circa 22,6 meter en een breedte van circa 17,7 meter. Achter de foto's is een kadastrale kaart opgenomen met daarop indicatief het perceel aangegeven... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bouwgrond
Status Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds Vrijdag 30 april 2021

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01476
Vraagprijs € 139.000,- k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 30 april 2021
Laatste wijziging Vrijdag 2 juli 2021
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 400 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Kadastrale gegevens
Didam N 618 Didam N 618
Perceeloppervlakte 400 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Op een fraaie locatie, aan een doodlopend straatje aan de rand van Didam gelegen bouwkavel voor een vrijstaande woning of helft van dubbel woonhuis. De kavel heeft een perceeloppervlakte van circa 400 m² eigen grond. De Kavels heeft een diepte van circa 22,6 meter en een breedte van circa 17,7 meter. Achter de foto's is een kadastrale kaart opgenomen met daarop indicatief het perceel aangegeven.
Het perceel is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Didam, NS-station en de ontsluitingswegen A12 (Arnhem), A18 (Doetinchem) en de A3 (Duitsland).
Didam beschikt over zeer veel eigen voorzieningen zoals een uitgebreid winkelaanbod, basisscholen en voortgezet onderwijs, tevens zijn er diverse sportaccommodaties voorhanden zoals tennisbanen, voetbalvelden en fitnesscentra. Recreatiegebied “de Nevelhorst” en de Montferlandse bossen bevinden zich in de directe nabijheid.

Bieden vanaf prijs € 139.000,= K.K.
De grond wordt u aangeboden met een aantrekkelijke “vanaf” prijs.
Ieder aannemelijk voorstel boven de vermelde vanaf prijs zal serieus in overweging genomen worden.

Wilt u heerlijk rustig wonen, maar wel op korte afstand van het centrum, winkels en NS-station? Dan is dit een mooie kans!

Er is volop ruimte om de woning aan uw eigen wensen te laten voldoen, u dient zich wel te houden aan de voorschriften die onderdeel uitmaken van het vigerend bestemmingsplan Woonwijken Didam, waarin onder andere voor het bouwen de volgende bepalingen gelden:
a. woningen mogen uitsluitend worden gebouwd met de voorgevels in of ten hoogste 3 m achter de bouwgrens, die is gekeerd naar de weg, waaraan het betreffende gebouw is gelegen;
b. woningen dienen binnen het bouwvlak te worden gebouwd, met dien verstanden dat ter plaatse van de aanduiding 'maximum aantal wooneenheden' niet meer woningen zijn toegestaan dan in dat vlak aangegeven;
c. binnen bouwvlakken mogen vrijstaande, twee-aan-een gebouwde, aaneengebouwde en gestapelde woningen worden gebouwd, met dien verstande dat:
1. ter plaatse van de aanduiding 'twee-aaneen' uitsluitend halfvrijstaande of vrijstaande woningen mogen worden gebouwd;
d. de afstand tot de zijdelingse perceelsgrens, zonder aanbouwen of aangebouwde bijgebouwen, bedraagt bij:
1. vrijstaande woningen aan twee zijnde minimaal 2,5 m;
2. twee-aaneengebouwde woningen aan één zijde minimaal 2,5 m;
e. de diepte van woningen, zonder aanbouwen of aangebouwde bijgebouwen, mag niet meer bedragen dan de bij de bouwwijze aangegeven diepte:
- bouwwijze twee-aan-een maximale diepte 12 meter
- bouwwijze vrijstaand maximale diepte 15 meter
f. de goot- en bouwhoogte van woningen mogen niet meer bedragen dan 6 m respectievelijk 10 m, of, in voorkomend geval, niet meer bedragen dan ter plaatse van de aanduiding 'maximale goot- en bouwhoogte (m)' respectievelijk 'maximale bouwhoogte (m)' is aangegeven;

Bijzonderheden Bestemmingsplan Woonwijken Didam ook in te zien via de website ruimtelijkeplannen, vrije aannemerskeuze, vrije architectenkeuze, mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning of van een helft van dubbel woonhuis.

Belangstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de kansen en mogelijkheden uw bouwkavel aan te kopen!

Uw nieuwe woning is gelegen in een rustige woonomgeving aan de rand van Didam. Er zijn uitstekende autoverbindingen en openbaar vervoerverbindingen naar o.a. Duitsland, Doetinchem, Zevenaar en Arnhem. Didam is een plaats met ongeveer 16.500 inwoners. Het maakt onderdeel uit van de gemeente Montferland. De gemeente Montferland ligt in Oost Nederland, direct tegen de Duitse grens. ’s-Heerenberg en Didam zijn de levendige centra van de gemeente Montferland, maar ook de kleine pittoreske dorpjes zijn zeker een bezoek waard. Grotere plaatsen in de omgeving zijn Doetinchem en Arnhem. De gemeente Montferland kenmerkt zich in een afwisselend landschap, mooie bossen en beschikt daarnaast over alle faciliteiten om lekker tot rust te komen. Naast de natuur kunt u ook qua cultuur en historie uw hart ophalen in Montferland en omgeving. Niet voor niets is de slogan van de gemeente “Groen met karakter!” Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken