Beschrijving

Aan de rand van bedrijventerrein De Halve Maan gelegen goed onderhouden volumineuze vrijstaande bedrijfswoning (inhoud 1174 m3) met vrijstaande kantoor/praktijkruimte (vvo 86 m2).

De Halve Maan is goed bereikbaar en is aan de Noordzijde van Lobith, een plaats in de gemeente Zevenaar gelegen. Op het bedrijventerrein zijn een diversiteit aan ondernemingen gevestigd, veelal regionaal georiënteerd. Behalve de brandweerkazerne, een palletfabriek en transportbedrijf, zijn er diverse bouw-, auto- en watersport gerelateerde bedrijven aanwezig. Het pand is gelegen op een hoek, nabij de entree van het bedrijventerrein. De ontsluitingswegen A12 (Arnhem), A18 (Doetinchem) en de A3 (Duitsland) zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling bedrijfswoning:
Begane grond: 
Entree, hal met vide, trapopgang, meterkast, toilet met fontein, kantoor/slaapkamer, L-vormige woonkamer met voorzethaard en schuifpui naar tuin, half open keuken voorzien van moderne hoek-opgestelde inbouwkeuken met rvs afzuigkap, inductiekookplaat, granietenaanrechtblad, koelkast, 6 laden vriezer, vaatwasser, hetelucht-oven, bijkeuken met wasmachine aansluiting toegang tot tuin.

Souterrain: 
Portaal, multifunctionele ruimte, stookruimte, provisieruimte en garage.

1e verdieping: 
Overloop, 4 slaapkamers, badkamer voorzien van bad/douchecombinatie, 2e toilet, bidet en vaste wastafel.

Bijzonderheden: 
bouwjaar 1980, inhoud 1174 m3, woonoppervlakte 246 m2, overig inpandige ruimte 98 m2, hardhouten kozijnen met gedeeltelijk isolerende beglazing, aluminium schuifpui, Brink luchtverwarming, Vaillant badgeizer.

Indeling kantoor/praktijkruimte:
Entree, hal, meterkast, 3 kantoor/praktijkruimten, gescheiden toiletgroep, cv-ruimte, bijkeuken

Bijzonderheden: bouwjaar 1980, vvo 86 m2, hardhouten en kunststof kozijnen, Remeha Tzerra HR combiketel 2016.

Bestemmingsplan: 
Het gebruik van het object valt onder de regels van het bestemmingsplan ‘Lobith’, dat door de Raad is vastgesteld op 21 mei 2013. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’, dat gebruik door bedrijven uit de categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toestaat, waardoor diverse gebruiksmogelijkheden denkbaar en toegestaan zijn, behalve productie, opslag ook bepaalde volumineuze detailhandel. Nadere info via gemeente Zevenaar beschikbaar. 

Aanvaarding in overleg vrij te aanvaarden. 

Koopovereenkomst: Standaard NVM-koopovereenkomst bedrijfsmatig onroerend goed eventueel aangevuld met bijzondere bepalingen. Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

Kenmerken