Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar Foto - Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar
19 foto's beschikbaar

Verkocht: Sleeg 15C te Zevenaar

Adres: Sleeg 1-5, 6905 BH Zevenaar
Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning
Perceeloppervlakte 539 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 148 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Onderdeel van nieuwbouwproject De Lindehof
€ 479.000,- v.o.n.
Verkocht

Algemeen

Net buiten de bebouwde kom van Zevenaar aan de rand van de nieuwbouwwijk “Groot Holthuizen”, bieden wij u de unieke kans om op een prachtige landelijke locatie een nieuwbouw vrijstaand geschakelde woning te kopen in project “De Lindehof”. De woningen zijn van binnen nog aan uw wensen aan te passen. Wilt u een kantoor beneden of juist een levensloopbestendige woning met slaap- en badkamer bened... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning
Bouwperiode 2019
Status Verkocht
Aangeboden sinds Zaterdag 15 juni 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00991
Prijs € 479.000,- v.o.n.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Zaterdag 15 juni 2019
Laatste wijziging Donderdag 4 juni 2020
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2019
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 539 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 148 m²
Inhoud 616 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging In woonwijk
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Warm water Stadsverwarming
Verwarmingssysteem Stadsverwarming
Warmtepomp
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel

Omschrijving

Net buiten de bebouwde kom van Zevenaar aan de rand van de nieuwbouwwijk “Groot Holthuizen”, bieden wij u de unieke kans om op een prachtige landelijke locatie een nieuwbouw vrijstaand geschakelde woning te kopen in project “De Lindehof”. De woningen zijn van binnen nog aan uw wensen aan te passen. Wilt u een kantoor beneden of juist een levensloopbestendige woning met slaap- en badkamer beneden? Alles is in overleg mogelijk!

Op deze bijzondere locatie worden landelijk en groen wonen gecombineerd met alle voorzieningen van het nabij gelegen Zevenaar. De woningen worden gesitueerd rondom een gezamenlijk erf, zo blijft het “traditionele erf idee” voort bestaan.

Het gebied, aangrenzend gelegen achter de nieuwbouwwijk “Groot Holthuizen” in Zevenaar, kenmerkt zich door het half open coulisselandschap, waarbij contrasten tussen openheid en beslotenheid van een kampenlandschap opvalt. Dit is een mooie kans om te wonen in een prachtige groene omgeving in landelijke stijl met een aanzienlijk grote tuin. U geniet op deze locatie van een mooi uitzicht over de weilanden en landerijen, het zal u hier zeker dan ook niet ontbreken aan rust en ruimte.

“De Lindehof” is gelegen in het buitengebied, doch zeer gunstig gelegen nabij twee basisscholen en de ontsluitingswegen A12 (Arnhem), A18 (Doetinchem) en de A3 (Duitsland). Derhalve buitenaf wonen, met alle gemakken en voorzieningen op aantrekkelijke afstand van het centrum van Zevenaar. Met een nog aan te leggen fietspad door de gemeente tussen Sleeg 13 en 15 (west zijde) komt er een directe fietsverbinding tussen de Sleeg en de Stede. Het fietspad gaat rechtstreeks naar de Sterren- en De Bem school.

Project “De Lindehof” is gebaseerd op het idee van een agrarische kapschuur, die past binnen het agrarische landschap van het Gelderse Zevenaar. Er is rekening gehouden met de stijl van de boerenerven in de streek. Er wordt gebruik gemaakt van streekeigen, herkenbare architectuur. Het ontwerp van de woning is gemaakt door Architectenbureau Michael Willemsen en is reeds goedgekeurd door de Welstandcommissie.

GLOBALE INDELING:

BEGANE GROND:
Entree, hal met trapopgang, toiletruimte, meterkast, woonkamer, woonkeuken en bijkeuken. (optioneel op te splitsen in bijkeuken/kantoor).
1E VERDIEPING:
Overloop met vide, 4 slaapkamers (er is een mogelijkheid tot 3 slaapkamers waarvan 1 met inloopkast), badkamer en berging. Vaste trap (optie) naar 2e verdieping
2E VERDIEPING:
Geheel bevloerde zolderkamer (waarvan twee slaapkamers te realiseren zijn)

BIJZONDERHEDEN:
- Inhoud 616 m3
- Woonoppervlakte ca. 148 m2
- Perceeloppervlakte 539 m2 volle eigendom en ¼ aandeel in mandelig erf (gezamenlijk erf)
- Het mandelig erf zit in de v.o.n. prijs inbegrepen
- Glasvezel 1e en 2e kwartaal 2020
- Zeer royale tuin (ca. twee maal zo groot als dat er in de nieuwbouwwijk Groot Holthuizen wordt gehanteerd)
- Naast het perceel ligt een weiland dat groen blijft. (Zie ook de bestemmingskaart)
- Zie ook Sleeg 15-B

Project “De Lindehof” wordt een luxe en exclusief kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 4 woningen. De woningen worden geheel traditioneel gebouwd dus uitgevoerd met exclusieve gevelstenen en de daken worden bedekt met luxe keramische dakpannen. De woningen zijn landelijk in het groen gesitueerd aan de rand van Zevenaar. Voor het gehele project heeft een landschapsarchitect een prachtig ontwerp gerealiseerd. De bestaande notenbomen en de kastanjeboom blijven hierin behouden. Het geheel wordt omzoomd met een sleedoorn/meidoorn.

BOUWKENMERKEN:
- Traditionele bouwwijze
- Keramische dakpannen (OVH)
- Hardhouten kozijnen met HR ++ beglazing
- Hoofdvloerverwarming van zowel de begane grond als de 1e verdieping
- Exclusief inbouwkeuken
- Inclusief sanitair en tegelwerk
- Hoogwaardige isolatie (dak,- muur,- en vloer)
- Luchtwarmtepomp met koeling
- 180 liter warmwater boiler
- Zonnepanelen volgens EPC berekening
- Mechanische ventilatie
- Vaste internetaansluiting gehele woning, UTP aansluiting zowel beneden als op de slaapkamers
- Bestraat (gebakken klinkers) en aangeplant gezamenlijk erf, beplanting erfgrens
- Meerwerkopties: dakkapel, uitbouw, wand in bijkeuken, inloopkast, raam in bijkeuken, vaste trap naar 2e verdieping, alarmsysteem incl. rookmelders uitbreidbaar met camerabewakingssysteem
- De bestaande woning gelegen aan Sleeg 15 wordt door opdrachtgever gesloopt of volledig vernieuwbouwd, zodat in de nabije toekomst 4 nieuwbouwwoningen zullen worden gerealiseerd, te weten project "De Lindehof".

KOOPSOM € 479.000,= v.o.n. Sleeg 15C
KOOPSOM € 459.000,= v.o.n. Sleeg 15B

BTW / overdrachtsbelasting:
Het kopen van een woning ‘vrij op naam’ betekent dat de verkoper de kosten voor de overdracht van de woning voor zijn rekening neemt. Het betreft hier de BTW of overdrachtsbelasting, de kadastrale kosten en de notariskosten voor de transportakte.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken