Beschrijving

Gunstig aan de rand van het centrum, in rustige woonomgeving op loopafstand van vele voorzieningen gelegen middenwoning met berging en geheel besloten tuin op het Westen. De woning is gebouwd in 1956, meet een inhoud van 291 m³ en is gelegen op een perceel eigen grond van 95 m². 

Het gezellige stadscentrum van Zevenaar, NS station, scholen, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden bevinden zich in de directe omgeving. 
De ontsluitingswegen A12 (Arnhem), A18 (Doetinchem) en de A3 (Duitsland) bereikt u binnen enkele autominuten.

Bieden vanaf prijs € 175.000,= K.K.
Deze woning wordt u aangeboden met een aantrekkelijke vanaf prijs.
Ieder aannemelijk voorstel boven de vermelde vanaf prijs zal serieus in overweging genomen worden.

Let op: In de gestelde vanaf prijs is reeds rekening gehouden met het feit dat het object gemoderniseerd cq gerenoveerd dient te worden. Een verdere inpassing kan nu geheel naar eigen inzicht, smaak en op financieel verantwoorde wijze plaatsvinden.

Indeling: 
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang, toilet, kelder/meterkast, woonkamer met schouw en toegang tot tuin, gesloten keuken v.v. eenvoudige keukenopstelling met afzuigkap, deur naar de achtertuin. 

1e verdieping: 
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten, badkamer v.v. douche. Vlizotrap naar 2e verdieping.

2e verdieping: 
Zolderberging met cv-opstelling.

Bijzonderheden:
-	Bouwjaar 1956
-	Perceeloppervlakte 95 m2
-	Inhoud 291 m3
-	Woonoppervlakte 74 m2
-	Overige inpandige ruimte 5 m2
-	Externe bergruimte 7 m2
-	NEN2580 meetrapport beschikbaar
-	Gedeeltelijk dubbelglas
-	Energielabel E
-	HR combiketel
-	Woning wordt verkocht met clausule “as is where is”

Aanvaarding in overleg. Spoedige aanvaarding desgewenst mogelijk.

Zevenaar is een actieve gemeente en heeft reeds 525 jaar stadsrechten. De stad heeft een groot aantal bezienswaardigheden. Er zijn veel scholen, voor zowel basis- als voortgezet onderwijs, verschillende sportaccommodaties en er is een rijk verenigingsleven. In het gezellige centrum vinden jaarlijks tal van activiteiten plaats, waaronder een Jazzfestival. Er is dan ook een uitgebreid uitgaansleven met onder meer veel horeca, een theater, een bioscoop en een filmhuis. Het aanbod aan maatschappelijke, culturele en sportieve activiteiten is groot. Zevenaar heeft een NS Station en ook de overige openbaarvervoervoorzieningen zijn uitstekend. Bovendien ligt Zevenaar in een groene, waterrijke omgeving. De uiterwaarden van de oude Rijn, diverse zwem-, schaats- en viskolken, de mooie Ooysedijk. Wie van het buitenleven houdt komt in deze omgeving zeker aan zijn trekken. Arnhem en Doetinchem zijn binnen de 20 minuten bereikbaar.

Interesse: schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.”

Kenmerken