Hypotheken

De beste en meest voordelige hypotheek laten verzorgen?! Dit is wel zo prettig, want dan heeft u alles op één adres.

De diverse erkende hypotheekadviseurs waarmee wij samenwerken zijn volstrekt onafhankelijk van geldverstrekkers en dus objectief.

Persoonlijke en financiële situatie

Vaak denken mensen pas aan een nieuwe hypotheek op het moment dat ze bezig zijn met het kopen van een (nieuw) huis.

Door tijdgebrek is er weinig aandacht voor het kiezen van de hypotheekvorm die bij u past. Terwijl de juiste hypotheekvorm u maandelijks veel geld kan schelen.

Toch wordt dit vaak vergeten en zien we in de praktijk dat mensen veel geld en energie steken in het onderhandelen over de verkoopprijs, om zo enkele duizenden euro’s te verdienen.

Wij adviseren u graag vooraf!

Zodra u plannen heeft om een (ander) huis te kopen, verwijzen wij u door naar een erkend hypotheekadviseur. Deze bekijkt met u hoeveel u kunt lenen en wat voor u de meest voordelige constructie is.

Heeft u eenmaal uw droomhuis gevonden, dan selecteert uw hypotheekadviseur op basis van uw wensen de voordeligste geldverstrekker en regelt verder alles voor u.

De adviseur begeleidt u met alle fiscale “ins en outs”, zodat u geen voordelen laat liggen, en geen fiscale nadelen te verwerken krijgt.

Een hypotheek wordt doorgaans afgesloten voor een langere tijd. Meestal voor 30 jaar. In zo’n lange periode kan er in uw omstandigheden heel wat veranderen. Uw financiële positie van nu kan er in de toekomst anders uitzien. Bij het afsluiten van een hypotheek moet u daarom ver vooruit kijken.

Er zijn tal van hypotheekvarianten die ieder voor zich hun eigen voor- en nadelen kennen.

Uw hypotheekadviseur bespreekt ze met u zodat er uiteindelijk een passende hypotheekvorm hetzij maatwerk geleverd kan worden. Uw voordeel: meer duidelijkheid, transparant advies, geen vervelende verrassingen achteraf, persoonlijk- en onafhankelijk advies van een echte specialist!

Heeft u interesse in specifieke informatie over hypotheken? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij contact met u op kunnen nemen.